Julehilsen 2017

2017-12-19
Vi takker for samarbeidet i året som har gått og ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul!

Det nærmer seg slutten av året, og vi vil benytte anledningen til å takke for året som har gått.

Norsk økonomi er ute av konjunkturnedgangen raskere enn forventet, og det er vekst i investeringene i fastlandsøkonomien. Vi ser at markedet er på rett vei, med en økt aktivitet mot de fleste segmenter.

Mot anleggssegmentet går det bedre enn noen gang, og vår fokus mot industri og OEM segmentet ser ut til å bære frukter. I tillegg har vi en betydelig vekst mot fiskeribransjen.

Jobben med innføring av produktmodulen PIM er snart på plass. Vi har også påbegynt prosjekt nye websider. Videreutvikling av LFS Online e-handels system er en prioritert oppgave. Nesten 50% av alle våre ordre går nå gjennom LFS.

Det er ikke til å legge skjul på at vi har hatt en del utfordringer med servicegrad og leveringssikkerhet i år. Vi har gjort flere tiltak for å forbedre situasjonen. Aldri har vi tatt inn så mye filter til lager. Vi ser allerede at situasjonen har bedret seg - noe vi håper du som kunde også opplever.

Det store neste år er «Vei og Anlegg» i mai, som er Nordens største og viktigste møteplass for anleggsbransjen. Vi kommer med en mobil messetrailer, "Diesel Doris" og spennende nyheter. Du er hjertelig velkommen til standen vår!

Årets julegave går til hjelpeprosjektet Clinica Noruega i Guatemala. I år har de anskaffet en Toyota Hilux sykebil som kan ta seg frem i terreng der det tidligere ikke var mulig å komme til med syketransport. Gaven vil gå til drift av sykebilen, innkjøp av medisiner og lønn til sykepleieren Claudia på helseklinikken i Aguacatán.

VI ØNSKER DEG OG DINE EN RIKTIG FIN JULEHØYTID!

Julehilsen fra alle oss i Lekang Maskin

nyhetsbild