Julehilsen 2016

2016-12-20
Vi takker for samarbeidet i året som har gått og ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul!

Vi snakket i fjor om at «Oljefesten er over». Nyhetsbildet preges fortsatt av nedgangen i oljebransjen og de ringvirkningene det får for andre næringer. Lekang Maskin får en litt lavere omsetning enn i fjor, fordi vi har hatt færre store prosjekter mot offshore og at båter legges i opplag.

Oljesjokk og Brexit til tross, byggekrisa lar vente på seg. Anlegg buldrer videre over store deler av landet, med planlagte investeringer på 100 mrd neste år. Innenfor industrisektoren og med fiskeribransjen i bresjen, er det gode tider.

Vår visjon er å forenkle våre kunders hverdag gjennom kunnskap, kvalitet og effektive tjenester. For å nå dette målet må vi også forenkle vår egen hverdag og jobbe smartere. For å bedre vårt e-handels system og for å gjøre våre nettsider mer brukervennlige, er vi i gang med innføring av en ny database for all produktinformasjon (PIM).

Over 30% av kundeordrene våre går i dag gjennom vårt e-handelssystem, LFS Online. Videreutvikling av LFS Online er en prioritert oppgave.

Vårt mål er at kunden skal få rett filter til avtalt tid. Vårt nye logistikkprogram «Eazystock» ble implementert i mars. Det har resultert i at leveringssikkerheten nå nærmer seg vårt mål på 95 %.

I 2017 skal vi delta på Nor-Shipping på Lillestrøm, Aqua Nor i Trondheim og på Transportmessa på Gardermoen. Våre forhandlere kan du bl.a. møte på Lofotfishing i Kabelvåg, MEFA i Trondheim og Dyrskun i Seljord.

Fra 2016 støtter vi Redningsselskapet og det viktige arbeidet de gjør for å redde liv på sjøen. Vi er stolte av å være leverandør av filter til redningsskøytene.

Julegaven på kr. 25 000 går til Clinica Noruega sine to helseklinikker i Guatemala. Pengene skal brukes til en sårt trengende ambulanse.

Vi takker deg for tilliten og samarbeidet i år.

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Hilsen Egil og Øystein

nyhetsbild