Vi søker Teknisk Selger

2017-06-21
Lekang Maskin søker en offensiv Teknisk selger innen industri og OEM for salg av filterløsninger til nye og eksisterende kunder, med salgsdistrikt Østlandet fra Trondheim til Kristiansand.

Har du en kremmer i magen, solid salgserfaring, og drives av å oppnå resultater og fortsatt bygge karriere innen salg?

Som Teknisk Selger i Lekang Maskin vil du være en sentral ressurs i videreutviklingen av selskapet. Dine primære arbeidsoppgaver vil være å utføre alle deler av salgsprosessen; kartlegging av nye kunder, møtebooking, gjennomføre kundemøter, utarbeide tilbud, forhandlinger, inngå avtaler og oppfølging av både nye og eksisterende kunder. Du vil få ansvaret for eget salgsbudsjett på salg av filter og filterløsninger samt utstyr for tilstandskontroll til segmentet Industri og OEM på Østlandet.

Vi søker deg som har en sterk resultatdrevet profil og som skal være med på å forsterke selskapets markedsposisjon i årene som kommer. Vi vil vektlegge din erfaring fra operativt salg, samt forståelse og kjennskap til industrimarkedet. Du jobber strukturert og trigges av å forankre og drive kundeprosesser fremover. Du fremstår som en engasjert, tydelig, og serviceorientert person med gode kommunikasjonsevner. Kandidater med erfaring fra hydraulikkbransjen vil ha en fordel.

Se hele stillingsannonsen på finn.no
Søknad sendes via utlysningen på finn.no.

Har du spørsmål til stillingen vennligst kontakt Roar Isachsen i SalesJobs på
tel 957 07 457, roar@salesjobs.no

nyhetsbild