Samarbeidsavtale mellom Slåttland Group og Lekang Maskin AS

2017-03-09
Dagens kunder etterspør ofte «turn key» løsninger på prosess og hydraulikksystemer. For å møte disse behovene har Slåttland Group og Lekang Maskin AS inngått en samarbeidsavtale som gjør at partene kan tilby komplette pakker til markedet.

For kundene vil dette medføre fordeler som høyere kompetanse på rådgivning rundt tekniske og kommersielle løsninger, samt en bedre samkjøring mellom underleverandører. Med en effektiv kommunikasjonslinje kan vi jobbe smartere, og raskere avdekke misforståelser og avvik.

Slåttland Group består av Slåttland Mek. Industri AS,  som ble startet i 1987 av Sigurd Slåttland med fokus på stålkonstruksjoner og hydraulikksystemer. Etterhvert begynte de også å produsere små prosjekter for offshoreindustrien. I 2008 ble SMI Slåttland Vietnam Ltd. Co opprettet i en periode da det var vanskelig å rekruttere ingeniører i Norge. X-Noise ble opprettet i 2010, og er nå markedsledende innen fagområdet støydemping.

Lekang Maskin AS ble etablert i 1970, og er i dag en del av Lekang Group med selskaper i Norge, Sverige og Danmark. Firmaet startet med import av gravemaskiner, men gikk over til filtrering  - og er i dag Skandinavias ledende leverandør av filter til anlegg, industri, marine og offshore. Lekang Maskin tilbyr alt fra filterpakker for dieselmotorer til mer komplekse løsninger som gassfilter.

Slåttland og Lekang har en del felles kjerneverdier, og de anser begge kompetansen hos sine medarbeidere som den viktigste ressursen. Begge firmaene er medlemmer av Viken Teknologinettverk i regi av MNU Mosseregionens Næringsutvikling.

Slåttland Group: CEO Sigurd Slåttland, sigurd@slattland.no, mob +47 90 88 01 49

Lekang Maskin AS: Country Manager Øystein B. Andreassen, oba@lekang.com, mob +47 97 70 94 41


nyhetsbild