Lekang Maskin i dag

Lekang Maskin spørr oss om filter

Hovedkontoret vårt ligger i landlige omgivelser i Hølen nær E6 og 5 mil syd for Oslo. Lokalene rommer kontorer, lager, butikk, verksted og et laboratorium for oljeanalyser. Eget salgskontor i Bergen. Våre salgsingeniører arbeider direkte med produsenter av maskiner, verft og industri. Gjennom vårt forhandlernett bestående av 25 hovedforhandlere rundt om i hele Norge server vi anleggsbransjen, lokale industribedrifter og andre som har filterbehov.

For tiden er vi 27 medarbeidere. Lekang Maskin AS er en innovativ bedrift preget av uformell kommunikasjon og stor fleksibilitet når det gjelder arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Alle legger stor vekt på at både vi og våre kunder skal oppleve det som positivt og treffes. Vi har engasjerte medarbeidere som synes det er gøy å jobbe med filter og filtrering.

I samarbeid med våre forhandlere når vi ut til bedrifter og kontakter rundt om i hele Norge. Gjennom informasjon, opplæring og support har våre forhandlere høy kunnskap innen filtreringsområdet.

Våre salgsingeniører og teknikere har tett kontakt med nøkkelpersoner i vår bransje. Vårt unike brede tilbud av produkter og tjenester gir oss muligheten til å tilby løsninger for de fleste behov innen filtrering og filtreringsanlegg. Vi har gjennom årene opparbeidet oss et høyt kompetansenivå innen vårt fagområde.

Vi tilbyr både produkter og tjenester og en viss produksjon innenfor rammen av kundetilpasning. Det gjør at vi i dag leverer til mange ulike bransjer, fra verksted til verft og fra prosessindustri til skip.

Kvalitet og miljø står høyt i fokus og vi er sertifisert etter ISO-NS 9001 standarden. Lekang Maskin AS ble i 2005 kåret til en "Lindorff Top Score" bedrift for å være en av Norges sunneste og mest solide bedrifter. 

Lekang Maskin AS er en av de største filterleverandørene i Norge. Vi vil fortsette og vokse gjennom å tilby høy kvalitet på produkter og ved kontinuerlig kompetanseutvikling.