Ledige stillinger

Ledig stilling Lekang Maskin
Lekang Maskin AS ble etablert i 1970 og er en del av Lekang Group, som er Skandinavias ledende leverandør av filter til anlegg, transport, industri, marine og offshore. Produktene omfatter filter og filterløsninger for forbrenningsmotorer, hydraulikk og prosess. Vi har 27 ansatte i Norge og 73 medarbeidere i gruppen. Hovedkontoret i Norge ligger i Hølen, Vestby kommune. Lekang Maskin AS har et landsdekkende forhandlernett i Norge.

TEKNISK SELGER INDUSTRI/OEM

Vi satser offensivt mot industrimarkedet, og søker en Teknisk Selger som ønsker å være med på å posisjonere Lekang Maskin AS sterkere mot eksisterende og nye kunder innen segmentet Industri/ OEM, med ansvar for Østlandet fra Trondheim til Kristiansand.

Har du en kremmer i magen, solid salgserfaring, og drives av å oppnå resultater og fortsatt bygge karriere innen salg?

Som Teknisk Selger i Lekang Maskin vil du være en sentral ressurs i videreutviklingen av selskapet. Dine primære arbeidsoppgaver vil være å utføre alle deler av salgsprosessen; kartlegging av nye kunder, møtebooking, gjennomføre kundemøter, utarbeide tilbud, forhandlinger, inngå avtaler og oppfølging av både nye og eksisterende kunder. Du vil få ansvaret for eget salgsbudsjett på salg av filter og filterløsninger samt utstyr for tilstandskontroll til segmentet Industri og OEM på Østlandet.

Se hele stillingsbeskrivelsen på finn.no

Har du spørsmål om stillingen vennligst kontakt Roar Isachsen i SalesJobs, tel 957 07 457, roar@salesjobs.no